We love

To see you do business


Een brainstormsessie buitenshuis lijkt vaak veel meer smaakvolle vruchten af te werpen dan wanneer deze op kantoor wordt gehouden. Een vergadering in een onbekende ruimte inspireert en houdt iedereen scherp. Presentatieruimtes volstaan simpelweg vaak niet. Genoeg redenen te bedenken waarom u een van de exclusieve ruimtes van Qlubhouse zou willen huren.
 

We beschikken over een prachtige herenkamer op de begane grond voor maximaal twintig personen. Daarnaast beschikken we over diverse ruimtes voor kleine en grote groepen, variërend van 4 tot 200 personen. Bekijk onze sfeerimpressie om een goede indruk te krijgen. Alle ruimtes kunnen voor bepaalde tijdblokken worden gehuurd. Gecombineerd met ontbijt, lunch en diner. Een ruimte reserveren kan online of door contact op te nemen met de receptie. Een kijkje komen nemen mag natuurlijk altijd.

Rob van Trier: Ik ben Rob van Trier, kunstschilder en zoeker om dingen vast te leggen op doek of papier of in andere vormen. Buiten of binnen op het atelier te Berkel-Enschot of in het buitenland, zeg maar internationaal. Mijn verste reizen maak ik vanachter de ezel. Zien en doen en genieten, terug kijken naar je reis op doek of papier of objecten. Elk werk heeft een verhaal, werken die je maakt voor klanten of voor jezelf. Klanten die inmiddels wereldwijd verspreid zijn, dat heeft te maken met reizen, indrukken en ontmoetingen door kunst (Giorgio Armani, Ferrari, heb doeken verloren in de Twin Towers) expositie’s in Texas, Newyork en Berlijn. Ik zal altijd de onrust in mezelf hebben en mijn droom waar maken. Alleen maar van Trier

Nice to know: We hebben een groot aanbod aan teambuildingsactiviteiten. Niet alleen sport en spel activiteiten, maar ook op creatief en culinair gebied. De activiteiten hebben verschillende doeleinden: van samen iets ondernemen op een gezellige manier, tot aan lean trainingen. Die laatste zijn bedoeld om de communicatie, processen of onderlinge samenwerking te verbeteren. De activiteiten kunnen we zo samenstellen dat ze perfect aansluiten bij uw wensen.