What we do

to let you do your job

Samen krijgt u nog meer voor elkaar. Een goede deal kent alleen maar winnaars. Qlubhouse voorziet in alle faciliteiten voor optimale prestatie. De perfecte plek om precies die beoogde deal binnen te slepen. De ideale ambiance om nieuwe interessante contacten aan uw netwerk toe te voegen. Een goede kop koffie op neutraal terrein. Een gezellig biertje om een overeenkomst te vieren. Een verrassende, gezonde en vooral heerlijk ontbijt of lunch met verse ingrediënten als brandstof voor een productieve dag. Nieuwe gezichten om u heen in een sfeervolle, inspirerende omgeving. Desgewenst helemaal afgesloten van anderen. Qlubhouse is de ontmoetingsplek voor creatieve dealmakers, business partners en jong talent.

Qlubhouse: de perfecte plek om over ideeën te brainstormen, te sparren, voor co-creatie en teambuilding, netwerken en het sluiten van deals. Ook voor heidagen, trainingen, productlanceringen, (kook-) workshops, presentaties, fotoshoots, work-outs, you name it … Qlubhouse biedt de uitkomst.

Why

We bring business together

 Zaken worden gedaan door mensen. En door die mensen samen te laten komen op een inspirerende, gastvrije en verrassende plek, versterken en versnellen we het proces van zaken doen. Uw netwerk wordt uitgebreid en het succes lonkt. We geloven in langetermijnrelaties tussen mensen. Dat gaat beter als deze mensen het samen naar hun zin hebben. We love the game of doing business. De adrenaline. De lol. De kick wanneer het lukt. Steeds leren. Creatief blijven. Elkaar constant blijven versterken. Van te voren weet u nooit hoe waardevol een ontmoeting kan zijn.

We just love to serve you, so you can focus on doing your job or celebrating the succes.