Evenementen

13-7-2017 Morning MeetUp#4

Yoga & Business!

The Yoga Villa helpt vrouwen en vrouwelijke business pro’s bij het creëren van fysieke en mentale resultaten door middel van Klassieke Hatha Yoga.

The Yoga Villa helpt deze vrouwen om:

1.rust, ruimte en balans te creëren.

2.in het hier en nu te blijven en niet volgens hun gedachten te leven.

3.effectief te zijn in een winstgevende omgeving en in de wereld die zij    creëeren.
Gastspreekster

Deze Morning MeetUp verzorgd Suzanne de lezing.

Suzanne Janssens is degene die aan het roer staat van The Yoga Villa. Zij is 15 jaar ondernemer en heeft 2 succesvolle bedrijven gedraaid in de fitnessbranche. De laatste 10 jaar een bekende fitnessclub in Tilburg. Yoga is al van jongs af aan onderdeel van haar leven. Haar missie is om ondernemende en toegewijde vrouwen de power van een eigen stabiele Klassieke Hatha Yoga Practice te laten ervaren. Klassieke Hatha Yoga is een krachtige tool die een gezonde levensstijl genereert. Een manier om een bewust leven te leiden van waaruit je krachtige keuzes maakt op het gebied van je gezondheid, je business en je privé-leven. Dit is de power van de practice die je in staat stelt een zeer succesvol leven te leven, voor jezelf maar zeker ook voor je directe omgeving.

“When a women rises up in glory her energy is magnetic and her sense of possibility contagious.”

Waarom deze lezing?

Om effectiever te worden in business door yoga uit te oefenen.

 

Voor wie is de presentatie en waarom?

Voor vrouwelijke professionals die snappen dat succes in business niet zonder succes in gezondheid kan. Voor vrouwen die weten dat er meer uit hun business en persoonlijk leven te halen valt dan ze op dit moment doen. Voor vrouwen die behoefte hebben om zowel hun business,  gezondheid en persoonlijk leven met evenveel toewijding te managen en hierin de rust en balans kunnen behouden.

De reden om een Morning Meetup te verzorgen

Je ochtend starten met yoga betekent dat je de dag start met kracht, rust en ruimte. Dit neem je mee de dag in en heeft direct een krachtige impact. De Morning Meetup is voor mij een mooie gelegenheid mijn missie van de power van yoga in business te delen met vrouwelijke professionals. Dit is wat ik met The Yoga Villa Tilburg naar buiten wil brengen.

DATE & TIME
De 4e editie van de morning MeetUp zal plaatsvinden op donderdag 13 juli a.s. om 8:00 uur. Het is mogelijk om voor €5,- deel te nemen aan een heerlijk ontbijt.

PROGRAMMA
Tijdsplanning het Morning MeetUp programma:
-08:00 uur ontvangst met ontbijt.
-08:30 uur lezing ‘Yoga & Business’
-8:30-8:45 introductie
-8:45-9:00 Aantal yoga oefeningen
-09:00 uur Q&A
-09:30 uur mogelijkheid om te netwerken
-10:00 uur einde bijeenkomst.

AANMELDEN
Be there! Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Laat daarom even weten of je erbij bent via onze eventpagina of via info@qlubhousetilburg.com

7-7-2017 Zomerproeverij Puklavec Family Wines
16-6-2017 Informatie-Kennismakingsbijeenkomst Gemeenteraadsverkiezingen